Schleich Afrikan Elefantti Uros
Norsusonnit ovat huomattavasti suurempia kuin norsulehmät. Ne voivat saavuttaa jopa neljän metrin korkeuden, ne ovat toiseksi suurimpia maaeläimiä kirahvien jälkeen. Ne myös painavat 5-6 tonnia, mikä tekee niistä kaikista painavimpia maaeläimiä. Afrikkalaiset norsusonnit jättävät yleensä laumansa, kun ne ovat noin 12-vuotiaita. Siihen mennessä ne ovat tarpeeksi vanhoja löytämään oman ruokansa ja puolustamaan itseään, jotta ne voivat liikkua maan halki muiden sonnien kanssa tai yksinään – etsien toista laumaa.
Ominaisuudet
Turvallisuusvaroitus
Akku
Paino ja mitat
Pakkaustiedot
Pakkauksen sisältö
Muut ominaisuudet
Logistiikkatiedot
Toimittajan tiedot
Edellä mainitut tiedot/tekniset tiedot ovat suuntaa-antavia ja valmistaja voi ilman varoitusta muuttaa niitä. Pidätämme oikeuden painovirheisiin ja ohjeellisiin kuviin. Jotkin tekstit voivat olla automaattisesti luotuja tai konekäännettyjä, mikä voi johtaa harhaanjohtavaan tekstiin.
