Tuotenumero: 2552605

Schleich Afrikan Elefantti Uros

Norsusonnit ovat huomattavasti suurempia kuin norsulehmät. Ne voivat saavuttaa jopa neljän metrin korkeuden, ne ovat toiseksi suurimpia maaeläimiä kirahvien jälkeen. Ne myös painavat 5-6 tonnia, mikä tekee niistä kaikista painavimpia maaeläimiä. Afrikkalaiset norsusonnit jättävät yleensä laumansa, kun ne ovat noin 12-vuotiaita. Siihen mennessä ne ovat tarpeeksi vanhoja löytämään oman ruokansa ja puolustamaan itseään, jotta ne voivat liikkua maan halki muiden sonnien kanssa tai yksinään – etsien toista laumaa.

Varastossa
13,31 € 10,61 € Ilman arvonlisäveroa
Edullisin toimitus (yksityisasiakkaat) 6,99 €
3 kpl Varastossa - 2-5 arkipäivän toimitus

Valmistaja
Tuotenumero
2552605
Malli
14762
Ean
4005086147621
Valmistajan kotisivuille
Tuotekuvaus
Schleich Wild Life - Afrikannorsu, uros
Tuotteen tyyppi
Afrikannorsu, uros
Luokka
Figuurit - toimintafiguurit
Leveys
19.6 cm
Syvyys
8.9 cm
Korkeus
12.2 cm

Yleinen

Tuotteen tyyppi
Afrikannorsu, uros
Luokka
Figuurit - toimintafiguurit

Muuta

Mitat
8.9 cm x 19.6 cm x 12.2 cm

Edellä mainitut tiedot/tekniset tiedot ovat suuntaa-antavia ja valmistaja voi ilman varoitusta muuttaa niitä. Pidätämme oikeuden painovirheisiin ja ohjeellisiin kuviin. Jotkin tekstit voivat olla automaattisesti luotuja tai konekäännettyjä, mikä voi johtaa harhaanjohtavaan tekstiin.