Apua

Sous Vide - herkullista ja ainutlaatuista

Tarvitko inspiraatiota ruoanlaittoosi ja uusi keittokirja ei ole riittävä vastaus? Ehkä haluat harkita Sous Vide -konetta. Sous Vide on ranskaa ja tarkoittaa "tyhjiössä", joka jossain määrin selittää koneen toimintaa. Meillä on monia erilaisia koneita tyhjiöpakkaamiseen ja Sous Vide -kypsentämiseen.

Sous Vide on tulevaisuuden tapa valmistaa herkullista lihaa. Laitat lihan pussiin ja tyhjiöpakkaat sen. Tyhjiöpakattu liha kypsennetään tämän jälkeen Sous Vide -kypsentimessäsi. Lihaa kypsennetään 2 - 48 tuntia matalassa lämpötilassa, mikä tekee lihasta suussa sulavan mureaa. Samalla jänteet ja rasva liuottuvat lihaan säilyttäen hyvän, täyteläisen maun. Kypsennyksen jälkeen lihan voi ruskistaa pannulla tai liekittää hyvän, rapean pinnan saamiseksi.

Sous Vide -kypsentimellä voi valmistaa myös muuta kuin lihaa. Jos esimerkiksi pastöroit kananmunia tai valmistat vihanneksia, saat Sous Vide -menetelmällä aina hyvä tuloksen. 

Vakuumipakkauskonetta voi käyttää paljon muuhunkin kuin Sous Vide -kypsennykseen. Esimerkiksi lihan marinointi onnistuu minuuteissa tuntien sijaan ja grillipihveistä tulee todella herkullisia. Vakuumipakkaus soveltuu kaikelle, mitä säilytät jääkaapissa eli esimerkiksi lihatuotteet, hedelmät ja vihannekset voi kaikki tyhjiöpakata. Kun poistat kaiken ilman pussista, pussin sisältö säilyy paljon pidempään. Jos tarvitset pusseja, lisävarusteita tai jotain muuta vakuumipakkauskoneeseesi tai Sous Vide -kypsentimeesi, löydät aina hyvän valikoiman Proshopilta.

Tuotetta haullasi: 31